Αρχική Σελίδα arrow Ανακοινώσεις arrow Οικοπεριηγητές-Προγράμματα κατάρτισης για Εργαζόμενο
Οικοπεριηγητές-Προγράμματα κατάρτισης για Εργαζόμενο Εκτύπωση E-mail
ΟΙΚΟΠΕΡΙΗΓΗΤΕΣ - Προγράμματα Κατάρτισης για Εργαζόμενους και Αυτοαπασχολούμενους
Στο  πλαίσιο του Έργου με τίτλο: «ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΑΠΟΘΕΜΑ, ΚΥΠΡΟΣ-ΚΡΗΤΗ-ΛΕΣΒΟΣ» και ακρωνύμιο    «ΟΙΚΟ-ΠΕΡΙΗΓΗΤΕΣ» του Προγράμματος Διασυνοριακής Συνεργασίας «Ελλάδα – Κύπρος 2007-2013»,, η Αναπτυξιακή Ηρακλείου έχει αναθέσει στο ΚΕΚ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΑΕ την υλοποίηση του προγράμματος κατάρτισης με τίτλο: «Ανάπτυξη Πράσινης Συνείδησης & Δραστηριοτήτων Περιπατητικών Διαδρομών και Τουρισμού Υπαίθρου στο Νομό Ηρακλείου» στο θεματικό πεδίο Τουρισμός και Παροχή Υπηρεσιών
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε εργαζόμενους και αυτοπασχολούμενους όπως ενδεικτικά -αλλά και  κατά προτεραιότητα: ξεναγοί, στελέχη τουριστικών γραφείων, επαγγελματίες στον χώρο του τουρισμού -και ειδικότερα στον τουρισμού υπαίθρου και τις σχετικές εκφάνσεις του (αγροτουρισμός, οικοτουρισμός, περιπατητικός κτλ), μέλη μικρών ή οικογενειακών επιχειρήσεων εστίασης ή διαμονής ή δραστηριοτήτων στην φύση (πχ Οδηγοί Βουνού), που δραστηριοποιούνται στην ύπαιθρο της περιφερειακής ενότητας Ηρακλείου Κρήτης. Η συνολική διάρκεια του προγράμματος είναι 85 ώρες.

Στο πλαίσιο της διακρατικής συνεργασίας θα πραγματοποιηθεί μετάβαση όλων των καταρτιζομένων στην Κύπρο για την υλοποίηση μέρους της θεωρητικής κατάρτισης.
Οι αιτήσεις συμμετοχής θα υποβάλλονται από 29/7/2013 ως 09/08/2013 στην ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΚΕΚ ΑΕ, οδός Νικ. Πλαστήρα 100, Ηράκλειο.
Πληροφορίες καθημερινά 09:00-17:00
Τηλέφωνο επικοινωνίας 2810 220771

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα των επιχειρηματιών πατήστε εδώ .
 
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Τ.Π. LEADER 2007-2013 
ΟΡΕΑ ΚΡΗΤΗ
Νήσων Περίπλους
"Νήσων Περίπλους" 
Δίκτυο Αναπτυξιακών Εταιρειών
Νησιωτικής Ελλάδος 
kataggelies.png
logo_estia.png
logo___.png