Αρχική Σελίδα arrow Ανακοινώσεις arrow 1η πρόσκληση CLLD LEADER Μεσαράς - 19.2 - Δημόσια έργα
1η πρόσκληση CLLD LEADER Μεσαράς - 19.2 - Δημόσια έργα Εκτύπωση E-mail
1η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ  
ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ CLLD / LEADER ΜΕΣΑΡΑΣ  ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ
ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Α.Α.Ε. ΟΤΑ 
Η Αναπτυξιακή Ηρακλείου, στο πλαίσιο του τοπικού προγράμματος CLLD / LEADER Μεσαράς, δημοσίευσε την 1η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για έργα δημοσίου χαρακτήρα , συνολικού προϋπολογισμού 1.412.500€. Δύναται να χρηματοδοτηθούν έργα που συμβάλουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων και στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας. Η προθεσμία ηλεκτρονικής υποβολής της αίτησης στήριξης είναι στις 7/6/2019, ημέρα Παρασκευή.  
Στο πλαίσιο της πρόσκλησης θα πραγματοποιηθούν ενημερωτικές εκδηλώσεις με τους τοπικούς φορείς την Τετάρτη 3/4/2019 και ώρα 13:00 στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου του Δ. Γόρτυνας στους Αγ. Δέκα και ώρα 18:00 στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου του Δ. Φαιστού στο Τυμπάκι.  
Για αναλυτικότερες πληροφορίες σχετικά με την υποβολή των προτάσεων, την συμπλήρωση των αιτήσεων στήριξης και άλλες διευκρινίσεις μπορείτε  να απευθυνθείτε στα τηλέφωνα 28920 40000 (κ. Παπανικολάου, Τυμπάκι), e-mail: Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε , 2810 753300 (κ. Ζαχαράκης, Αρχάνες).


 
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Τ.Π. LEADER 2007-2013 
ΟΡΕΑ ΚΡΗΤΗ
Νήσων Περίπλους
"Νήσων Περίπλους" 
Δίκτυο Αναπτυξιακών Εταιρειών
Νησιωτικής Ελλάδος 
kataggelies.png
logo_estia.png
logo___.png