Αρχική Σελίδα arrow Ανακοινώσεις arrow Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος τοπικών παραγωγών ?
Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος τοπικών παραγωγών ? Εκτύπωση E-mail
Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος τοπικών παραγωγών Νομού Ηρακλείου για συμμετοχή με προϊόντα σε εκθέσεις στη Λευκωσία και στο Κίεβο

Στο πλαίσιο του έργου "ΑΓΡΟΤΟΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ", που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Διασυνοριακής Συνεργασίας "ΕΛΛΑΔΑ - ΚΥΠΡΟΣ 2007-2013", η Αναπτυξιακή Ηρακλείου ΑΑΕ ΟΤΑ θα συμμετάσχει στις παρακάτω εκθέσεις:
Α) «38η Διεθνής Έκθεση Κύπρου», που θα πραγματοποιηθεί στη Λευκωσία στις 4 – 9 Οκτωβρίου 2013
Β) «Κρητικό Φθινόπωρο»,  που θα πραγματοποιηθεί στο Κίεβο στις 11 – 14 Οκτωβρίου 2013 Στο περίπτερο του έργου θα εκτίθενται τοπικά προϊόντα των τριών εταίρων του προγράμματος (Κρήτη - Κύπρος - Λέσβος) καθώς και φυλλάδια τοπικών επιχειρήσεων. Oι επισκέπτες της έκθεσης θα μπορούν να συμμετάσχουν σε διαδραστικά παιχνίδια που θα βρίσκονται στο χώρο με θέμα τα τοπικά αξιοθέατα και τους τουριστικούς προορισμούς των παραπάνω περιοχών. Παρακαλούμε όσους τοπικούς παραγωγούς θέλουν να προσφέρουν μια μικρή ποσότητα από τα προϊόντα τους, για να χρησιμοποιηθούν ως εκθέματα και ως δώρο προς τους επισκέπτες και τους επίσημους καλεσμένους της έκθεσης, καθώς και φυλλάδια των επιχειρήσεων τους να τα αποστείλουν στα γραφεία της Αναπτυξιακής Ηρακλείου ΑΑΕ ΟΤΑ, Ν. Παχάκη 2, Αρχάνες έως την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου. Ιδιαίτερα για την έκθεση στο Κίεβο θα ήταν χρήσιμο να έχουμε φυλλάδια επιχειρήσεων στα ουκρανικά, ρωσικά ή αγγλικά. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την Αναπτυξιακή Ηρακλείου στο τηλέφωνο 2810 753314 (Καμπέλη Δήμητρα).
 
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Τ.Π. LEADER 2007-2013 
ΟΡΕΑ ΚΡΗΤΗ
Νήσων Περίπλους
"Νήσων Περίπλους" 
Δίκτυο Αναπτυξιακών Εταιρειών
Νησιωτικής Ελλάδος 
kataggelies.png
logo_estia.png
logo___.png