Αρχική Σελίδα arrow Ανακοινώσεις arrow Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος
Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος Εκτύπωση E-mail
Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος τοπικών παραγωγών Ν. Ηρακλείου για την έκθεση Κρήτη, Η Μεγάλη Συνάντηση

Στο πλαίσιο του έργου "ΑΓΡΟΤΟΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ", που χρηματοδοτείται απότο Πρόγραμμα Διασυνοριακής Συνεργασίας "ΕΛΛΑΔΑ- ΚΥΠΡΟΣ 2007-2013", η Αναπτυξιακή Ηρακλείου ΑΑΕ ΟΤΑ θα συμμετάσχει στην Έκθεση "Κρήτη: Η Μεγάλη Συνάντηση" που θα πραγματοποιηθεί στις 24 - 27 Μαΐου στην Αθήνα (Στάδιο TAE KWON DO). Στο περίπτερο του έργου θα εκτίθενται τοπικά προϊόντα των τριών εταίρων του προγράμματος (Κρήτη - Κύπρος - Λέσβος). Oι επισκέπτες της έκθεσης θα μπορούν να συμμετάσχουν σε διαδραστικά παιχνίδια που θα βρίσκονται στο χώρο, με θέμα τα τοπικά προϊόντα, κερδίζοντας ένα "καλάθι" με προϊόντα των παραπάνω περιοχών.

Παρακαλούμε όσους τοπικούς παραγωγούς θέλουν να προσφέρουν μια μικρή ποσότητα από τα προϊόντα τους, για να χρησιμοποιηθούν ως εκθέματα και ως δώρο προς τους επισκέπτες και τους επίσημους καλεσμένους της έκθεσης, να τα αποστείλουν στα γραφεία της Αναπτυξιακής Ηρακλείου ΑΑΕ ΟΤΑ, Ν. Παχάκη 2, Αρχάνες έως την Πέμπτη 16 Μαΐου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την Αναπτυξιακή Ηρακλείου στο τηλέφωνο 2810 753322 (Παναγουλοπούλου Μαρία).
 
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Τ.Π. LEADER 2007-2013 
ΟΡΕΑ ΚΡΗΤΗ
Νήσων Περίπλους
"Νήσων Περίπλους" 
Δίκτυο Αναπτυξιακών Εταιρειών
Νησιωτικής Ελλάδος 
kataggelies.png
logo_estia.png
logo___.png