Αρχική Σελίδα arrow Ανακοινώσεις arrow Ανοιχτή ενημερωτική εκδήλωση
Ανοιχτή ενημερωτική εκδήλωση Εκτύπωση E-mail
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ
ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΩΝ

Η Αναπτυξιακή Ηρακλείου ΑΑΕ ΟΤΑ οργανώνει ανοιχτή ενημερωτική εκδήλωση την Τετάρτη 05/12/2012, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Σχολείου στον Πύργο και ώρα 18.00, με τα παρακάτω θέματα:

1. Ενημέρωση για την επερχόμενη πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την υποβολή προτάσεων στο πλαίσιο του Τοπικού Προγράμματος «Εφαρμογή της προσέγγισης LEADER» του Άξονα 4 του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ 2007-2013) του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων.

Το πρόγραμμα συγχρηματοδοτείται από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης (ΕΓΤΑΑ: «Η Ευρώπη επενδύει στις αγροτικές περιοχές»).


2. Ενημέρωση για την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος προς ανέργους από την Αναπτυξιακή Σύμπραξη «ΔΡΟΜΟΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ» που έχει αναλάβει την υλοποίηση του σχεδίου δράσης «ΙΣΟΤΙΜΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ» στο Νομό Ηρακλείου. Το  πρόγραμμα αφορά  δράσεις συμβουλευτικής και κατάρτισης των ανέργων με στόχο την ένταξή τους στην αγορά εργασίας. Το πρόγραμμα απευθύνεται στις παρακάτω ομάδες ανέργων:

  • Μακροχρόνια άνεργοι άνω των 45 ετών με χαμηλά τυπικά προσόντα
  • Άτομα που βρίσκονται σε κατάσταση φτώχειας ή απειλούνται από φτώχεια.

Το πρόγραμμα συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) στο πλαίσιο της δράσης 3: «Τοπικές δράσεις κοινωνικής ένταξης για ευάλωτες ομάδες», της κατηγορίας Παρέμβασης 1, του Θεματικού Άξονα Προτεραιότητας 4, του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» 2007-2013».

Περισσότερες πληροφορίες, στα γραφεία της Αναπτυξιακής Ηρακλείου (Αρχάνες, τηλ.: 2810753300) ή στο www.anher.gr.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΑΕ ΟΤΑ
ΡΟΥΣΣΟΣ ΚΥΠΡΙΩΤΑΚΗΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.

 
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Τ.Π. LEADER 2007-2013 
ΟΡΕΑ ΚΡΗΤΗ
Νήσων Περίπλους
"Νήσων Περίπλους" 
Δίκτυο Αναπτυξιακών Εταιρειών
Νησιωτικής Ελλάδος 
kataggelies.png
logo_estia.png
logo___.png