SpreadArt Εκτύπωση E-mail
Διακρατικό Εργαστήριο με θέμα: «Εκπαιδευτικά Μοντέλα και Επαγγελματική Κατάρτιση στη Διαχείριση της Πολιτισμικής Κληρονομιάς»

Η Αναπτυξιακή Ηρακλείου σας προσκαλεί σε Διακρατικό Εργαστήριο με θέμα: «Εκπαιδευτικά Μοντέλα και Επαγγελματική Κατάρτιση στη Διαχείριση της Πολιτισμικής Κληρονομιάς», στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος SpreadArt, που θα διεξαχθεί  την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011 (ώρα έναρξης εργασιών 10:00 π.μ), στο Ξενοδοχείο Lato Boutique Hotel (Αίθουσα Brillant, Επιμενίδου 15, Ηράκλειο).

Το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα «SpreadArt», που χρηματοδοτείται από τη Γενική Διεύθυνση «Εκπαίδευση και Πολιτισμός» στο πλαίσιο του προγράμματος Leonardo Da Vinci, στοχεύει στη δημιουργία και διάχυση εκπαιδευτικών μοντέλων για επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται σε καίριους τομείς διαχείρισης της πολιτιστικής κληρονομιάς.
Στόχος του Εργαστηρίου είναι η ανίχνευση αναγκών για εκπαίδευση και κατάρτιση στον τομέα της διαχείρισης πολιτιστικής κληρονομιάς μέσω της συμμετοχής τοπικών φορέων και αρχών που δραστηριοποιούνται στο συγκεκριμένο τομέα καθώς και στον τομέα της εκπαίδευσης ενηλίκων.
Τα αποτελέσματα του Εργαστηρίου θα συμβάλουν:
  • στο σχεδιασμό και στην υλοποίηση σύντομων εκπαιδευτικών προγραμμάτων των επαγγελματιών στον τομέα του πολιτισμού
  • στη διαμόρφωση εκπαιδευτικών προτάσεων καθώς και στην προώθησή τους στους αρμόδιους φορείς με στόχο να ενσωματωθούν στα περιφερειακά και εθνικά σχέδια εκπαιδευτικών προγραμμάτων κατάρτισης ενηλίκων στον τομέα του πολιτισμού.
Για περαιτέρω πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε με την Αναπτυξιακή Ηρακλείου στο 2810 753300 (κ. Κατσαράκη, Μυκωνιάτη).
 
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Τ.Π. LEADER 2007-2013 
ΟΡΕΑ ΚΡΗΤΗ
Νήσων Περίπλους
"Νήσων Περίπλους" 
Δίκτυο Αναπτυξιακών Εταιρειών
Νησιωτικής Ελλάδος 
kataggelies.png
logo_estia.png
logo___.png