Αρχική Σελίδα arrow Δραστηριότητες arrow Προγράμματα Δ' Π.Π. arrow Νέα arrow Παράταση: Μεταποίηση στις Νέες Συνθήκες
Παράταση: Μεταποίηση στις Νέες Συνθήκες Εκτύπωση E-mail

Νέα παράταση δόθηκε στο πρόγραμμα «ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗ  στις  Νέες Συνθήκες» έως και την 14η ώρα της 12/01/2011 για την ηλεκτρονική υποβολή της πρότασης. Οι φάκελοι υποψηφιότητας πρέπει υποχρεωτικά να υποβληθούν και σε έντυπη μορφή το αργότερο εντός επτά ημερολογιακών ημερών μετά την καταληκτική ημερομηνία ηλεκτρονικής υποβολής σε έναν από τους εταίρους του ΕΦΕΠΑΕ, ανάλογα με τον τόπο υλοποίησης της επένδυσης, καθώς και στα συνεργαζόμενα με τον ΕΦΕΠΑΕ Τραπεζικά Ιδρύματα και Αναπτυξιακούς Φορείς.

Σας υπενθυμίζουμε ότι το πρόγραμμα «ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗ  στις  Νέες Συνθήκες», που προκηρύχθηκε από τη Γενική  Γραμματεία  Βιομηχανίας του Υπουργείου Περιφερειακής Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας,  έχει ως στόχο τη η στροφή της παραγωγικής βάσης της χώρας προς νέα ή διαφοροποιημένα προϊόντα & μεταποιητικές υπηρεσίες και την ενίσχυση της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων.

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα http://www.efepae.gr/metapoiisi.html ή να επικοινωνήσετε με τους παρακάτω φορείς:

        Επιμελητήριο Ηρακλείου: τηλ 2810 247033

         Αναπτυξιακή Κρήτης: τηλ 2810 302423

 
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Τ.Π. LEADER 2007-2013 
ΟΡΕΑ ΚΡΗΤΗ
Νήσων Περίπλους
"Νήσων Περίπλους" 
Δίκτυο Αναπτυξιακών Εταιρειών
Νησιωτικής Ελλάδος 
kataggelies.png
logo_estia.png
logo___.png