Αρχική Σελίδα arrow Ανακοινώσεις
Ανακοινώσεις
Οριστικός Πίνακας Κατάταξης Δημόσιων Έργων του CLLLD/LEADER ΑΛΙΕΙΑΣ Ν.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (ΜΕΣΑΡΑ) Εκτύπωση E-mail
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

ΟΡΙΣΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΜΕΝΩΝ ΕΡΓΩΝ
ΤΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ «ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΙΦΟΡΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΑΛΙΕΥΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ» (Μέτρο 8.3.3: Άρ. 63.1 του Καν. 508/2014 ‘Εφαρμογή στρατηγικών τοπικής ανάπτυξης με πρωτοβουλία των τοπικών κοινοτήτων’ [για παρεμβάσεις δημοσίου χαρακτήρα]). ΜΕΣΑΡΑ (Α/Α ΟΠΣ ΕΣΠΑ: 3942). Κωδικός πρόσκλησης: 63.1 CLLD.32.

Μετά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής ενστάσεων κατά του Πίνακα Κατάταξης των αξιολογημένων προτάσεων της προαναφερθείσας πρόσκλησης, και δεδομένου ότι δεν υπήρξαν ενστάσεις από τους δυνητικούς δικαιούχους, η Αναπτυξιακή Ηρακλείου προχώρησε στη σύνταξη του Οριστικού Πίνακα Κατάταξης (σύμφωνα με την υπ’ αρ. 31/23-11-2020 απόφαση της ΕΔΠ CLLD/LEADER Αλιείας Ν. Ηρακλείου).
Σύμφωνα με τη «Διαδικασία ΔΙ_2: Επιλογή και έγκριση πράξης (πράξεις πλην ΚΕ)» του Συστήματος Διαχείρισης και Ελέγχου του ΕΠΑΛΘ, η ΕΔΠ CLLD / LEADER Αλιείας Ν. Ηρακλείου θα προχωρήσει στην έκδοση:
Α) Αποφάσεων Ένταξης για όσες προτάσεις εντάσσονται βάσει της διαθέσιμης δημόσιας δαπάνης της πρόσκλησης
Β) Αποφάσεων Απόρριψης για όσες προτάσεις αξιολογήθηκαν θετικά αλλά δεν επαρκεί η δημόσια δαπάνη της πρόσκλησης.


 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Εκτύπωση E-mail

Ερωτηματολόγιο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής
για το "Μακροπρόθεσμο όραμα για τις αγροτικές περιοχές" 

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχει δεσμευτεί να αναπτύξει ένα «Μακροπρόθεσμο όραμα για τις αγροτικές περιοχές» με στόχο τη δημοσίευση σχετικής Ανακοίνωσης.
Για τον σκοπό αυτό, από τις 7 Σεπτεμβρίου 2020, έχει ξεκινήσει σε ευρωπαϊκό επίπεδο ευρεία δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση με όλους τους ενδιαφερόμενους και κυρίως με τον τοπικό πληθυσμό των αγροτικών περιοχών, σχετικά με τις τρέχουσες συνθήκες διαβίωσης & εργασίας στις αγροτικές περιοχές καθώς και τις αλλαγές που αναμένονται για το 2040.
Τα αποτελέσματα του ερωτηματολογίου θα συμβάλουν στην εκπόνηση της Ανακοίνωσης της Επιτροπής προς το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και το Συμβούλιο, η οποία θα εκδοθεί και θα δημοσιευθεί το καλοκαίρι του 2021.
Περισσότερες πληροφορίες για την πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και τις προπαρασκευαστικές ενέργειες που υλοποιούνται σε ευρωπαϊκό επίπεδο μπορείτε να βρείτε στο portal του Ευρωπαϊκού Δικτύου Αγροτικής Ανάπτυξης: Long Term Rural Vision Portal | The European Network for Rural Development (ENRD) (europa.eu)
Αφιερώστε λίγο από το χρόνο σας προκειμένου να συμβάλετε και εσείς στο όραμα για τις αγροτικές περιοχές.
Το ερωτηματολόγιο διατίθεται και στην ελληνική γλώσσα και είναι ανοιχτό μέχρι τις 30 Νοεμβρίου 2020. Για τη συμπλήρωση του ερωτηματολογίου, μπορείτε να συνδεθείτε ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο: Rural development – long-term vision for rural areas (europa.eu)
Σημειώνεται επίσης ότι σε συνέχεια υποδείξεων των ερωτηθέντων, το ερωτηματολόγιο έχει πλέον προσαρμοστεί για να διευκολύνει τις απαντήσεις των δημόσιων αρχών και παραμένει η επιλογή των συλλογικών φορέων καθώς και των πολιτών, εάν επιθυμούν, να ανεβάζουν επίσης ένα συνοδευτικό έγγραφο μετά το τέλος των απαντήσεων στο ερωτηματολόγιο.
 
Προσωρινός Πίνακας Αξιολογημένων Δημόσιων Έργων του CLLLD/LEADER Ν.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Εκτύπωση E-mail
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΥ ΠΙΝΑΚΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΜΕΝΩΝ ΕΡΓΩΝ
ΤΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ «ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΙΦΟΡΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΑΛΙΕΥΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ» (Μέτρο 8.3.3: Άρ. 63.1 του Καν. 508/2014 ‘Εφαρμογή στρατηγικών τοπικής ανάπτυξης με πρωτοβουλία των τοπικών κοινοτήτων’ [για παρεμβάσεις δημοσίου χαρακτήρα]). ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Α/Α ΟΠΣ ΕΣΠΑ: 3994). Κωδικός πρόσκλησης: 63.1 CLLD.16.

Η Αναπτυξιακή Ηρακλείου, Ενδιάμεσος Φορέας του ΕΠΑΛΘ 2014-2020, ανακοινώνει την ολοκλήρωση της διαδικασίας αξιολόγησης των προτάσεων που υποβλήθηκαν στο πλαίσιο της πρόσκλησης «ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΙΦΟΡΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΑΛΙΕΥΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ» (Προτεραιότητα 4 του ΕΠΑΛΘ) του Τοπικού Προγράμματος CLLLD/LEADER Ν.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Ο Προσωρινός Πίνακας Κατάταξης των αξιολογημένων έργων δημοσιοποιείται στην ιστοσελίδα της εταιρείας ενώ παράλληλα έχει κοινοποιηθεί και στους δυνητικούς δικαιούχους μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 19 - 36 από 253
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Τ.Π. LEADER 2007-2013 
ΟΡΕΑ ΚΡΗΤΗ
Νήσων Περίπλους
"Νήσων Περίπλους" 
Δίκτυο Αναπτυξιακών Εταιρειών
Νησιωτικής Ελλάδος 
kataggelies.png
logo_estia.png
logo___.png