Αρχική Σελίδα arrow Ανακοινώσεις
Ανακοινώσεις
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Εκτύπωση E-mail
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Η Αναπτυξιακή Ηρακλείου ΑΑΕ ΟΤΑ, ανακοινώνει ότι ενδιαφέρεται να εμπλουτίσει τη βάση δεδομένων δυνητικών συνεργατών της ειδικότερα για την παροχή υπηρεσιών Φωτογράφου – Βιντεογράφου και Γραφικές Τέχνες. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγραφούν στη βάση δεδομένων δυνητικών συνεργατών συμπληρώνοντας τη συνημμένη αίτηση και αποστέλλοντάς την ταχυδρομικά στη διεύθυνση: Αναπτυξιακή Ηρακλείου ΑΑΕ ΟΤΑ, Αρχάνες 70100, Ηράκλειο Κρήτης με την ένδειξη «Βάση δεδομένων δυνητικών συνεργατών για την προμήθεια αγαθών και την παροχή υπηρεσιών», ή με fax στο 2810 753310 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε Η διαδικασία θα παραμείνει «ανοικτή» μέχρι Δευτέρα 28/09/2015. 
Επισυναπτόμενα

 
Πρόχειρος Διαγωνισμός Εκτύπωση E-mail
ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ
«Φωτογραφικό έργο και έκδοση: Ο Πολιτισμός της καθημερινότητας και οι αξίες πολιτισμού στα νησιά μας» 
Στο πλαίσιο υλοποίησης σχεδίου διατοπικής συνεργασίας με τίτλο «Νήσων Περίπλους: Ο πολιτισμός ως εργαλείο Ανάπτυξης της Νησιωτικής Ελλάδος»,  που υλοποιείται στο πλαίσιο του Μέτρου 421α, του Άξονα 4 «Εφαρμογή της προσέγγισης LEADER» του ΠΑΑ 2007-2013.

 
ΤΟΠΕΚΟ - Πρόσκληση για έκδοση φυλλαδίου Εκτύπωση E-mail
Θέμα: Πρόσκληση υποβολής οικονομικής προσφοράς για τη δημιουργία έκδοσης για την πράξη «ΙΣΟΤΙΜΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ»
Η Αναπτυξιακή Ηρακλείου ΑΑΕ ΟΤΑ, στο πλαίσιο υλοποίησης της πράξης «ΙΣΟΤΙΜΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ» (Δράση 3: «Τοπικές δράσεις κοινωνικής ένταξης για ευάλωτες ομάδες» της Κατηγορίας Παρέμβασης 1, του θεματικού Άξονα προτεραιότητας 4 του Ε.Π «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού 2007-2013») προτίθεται να αναθέσει σε εξωτερικό συνεργάτη την εξής υπηρεσία:
Έκδοση και εκτύπωση τελικής έκδοσης για την παρουσίαση των αποτελεσμάτων του έργου  
Η εν λόγω έκδοση θα περιλαμβάνει τα αποτελέσματα των δράσεων του έργου. Τα κείμενα και οι φωτογραφίες θα δοθούν από την Αναπτυξιακή Ηρακλείου.
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 145 - 162 από 253
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Τ.Π. LEADER 2007-2013 
ΟΡΕΑ ΚΡΗΤΗ
Νήσων Περίπλους
"Νήσων Περίπλους" 
Δίκτυο Αναπτυξιακών Εταιρειών
Νησιωτικής Ελλάδος 
kataggelies.png
logo_estia.png
logo___.png